Beoordelingen van Kisaan Restaurant & Patisserie Den Haag

Recente recensies

5.0
Maya
17 juli 2024

Was weer heerlijk

S.Kennedy
16 juli 2024

Heel erg lekker van smaak allemaal

Marty
30 juni 2024

Heerlijke curry’s, die zuiver smaken. De hoeveelheden zijn voldoende, óók van het Naanbrood was er gelukkig genoeg. De bakjes waarin het geleverd wordt zijn recyclebaar. Heel fijn om hier onze maaltijden te bestellen.

Doro
17 juni 2024

Top! Heel lekker en je ziet met hoeveel liefde het eten gemaakt is.

Ute
3 juni 2024

wij hadden 2x de Veggie Madness Curry. De bezorging ging super snel en het eten was nog goed warm. Lekker gekruid en lekker naan er bij. Helaas had de titel Veggie Madness de verwachting gewekt dat er meer groente in het gerecht zou zitten, maar er was ipv van veel groete veel tofu in verwerkt. Misschien kan dit verbeterd worden. Al met al - we komen terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
2 juni 2024

Super fast delivery and just the best food as always

Seema
1 juni 2024

Het eten is altijd smaakvol. We zijn erg tevreden.

Mara van Gent
30 mei 2024

Onwijs heerlijk eten! Zeer smaakvol, ruime porties. Goed verzorgd en snelle levering. Aanrader!!

Irene
26 mei 2024

Het was weer fantastisch lekker en vriendelijk!

Sylvia
25 mei 2024

Snelle bezorging en heerlijk eten. Zeker een aanrader

Nelene
25 mei 2024

Second time here and first time ordering always a great pleasure and probably the tastiest vegetarian curry I've ever had!

Bram
21 mei 2024

Erg goed. Beetje gemiddelde prijzen.

Jasper
20 mei 2024

Nu 3 keer hier besteld, alle keren heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
19 mei 2024

Best India food in town. I ordered several times ad every time is absolutely great!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel O'Keeffe
5 mei 2024

Nice, fresh and clean food, varied spice levels were spot on - a family hit.

Dirk
28 april 2024

Absoluut heerlijk, snel en op tijd, vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

EstherVe
28 april 2024

Vond de Samosa Cholle deze keer minder lekker, had ook erg buikpijn na het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Kisaan Restaurant & Patisserie

Beste Esther, Het spijt ons echt dat u ongemak heeft ervaren na het eten. Dit hebben we nog nooit eerder gehad. We waarderen uw feedback en nemen dit serieus. Graag komen we met u in contact om uw klacht verder te bespreken. Zou u alstublieft contact met ons willen opnemen, zodat we dit probleem kunnen oppakken. Met vriendelijke groet, Team Kisaan info@kisaan.nl

Niels Stout
28 april 2024

Heerlijke curry's: een mild met kokos en de ander pittig, maar niet te, met kip. Samosa's vooraf ook heel smakelijk. Vlotte en vriendelijke bezorging. Een aanrader!

M
26 april 2024

Altijd top eten en bezorging! Had gevraagd of ze me even van tevoren konden bellen voordat ze mijn kant opkwamen, en dat deden ze! Zelfs met hoelang het zou duren! Erg fijn en persoonlijk.

Daniela
23 april 2024
Anna
14 april 2024

Very impressed by Kisaan! Ordered twice this week because it was so good. Super fresh, healthy and delivered with much care. The delivery guy was too kind: he didn’t ring the bell but called instead to notify us he was there because he saw we had a sleeping new born. Can’t recommend this place enough, thanks Kisaan!

Daniela
13 april 2024
Sanne
1 april 2024

Het eten was heerlijk zoals altijd en ook super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

EstherVe
27 maart 2024
Seema
25 maart 2024
MARCEL
22 maart 2024

Betrouwbaar en heerlijk

Renske
22 maart 2024

Het eten was er binnen een kwartier! En het was heerlijk zoals altijd.

Ak sharma
19 maart 2024

Ik heb besteld vandaag een curry en naan voor eten . Heel lekker eten en vrolijk ondernemer

Peter
18 maart 2024

Altijd super smaakvol en vers! En het mooie is dat het ook eens vegan is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erika
17 maart 2024

Fantastic as always

Slaveya
10 maart 2024

The food is always a unique experience! ...I'll always leave a review,more peopl should know about this place

Slaveya Slavova
9 maart 2024

I just want to exaggerate on the fact that the food is the absolute SHIT! AMAZING ❤️❤️❤️❤️

Slaveya
6 maart 2024

It is a pleasure to eat from this place! Keep up the good work,everything is even more than perfect ❤️

Roula
3 maart 2024
Kevin
28 februari 2024
Esther
27 februari 2024
Roos
27 februari 2024
Vincent
26 februari 2024

Heel fijne service en heerlijk eten!

sandeep
25 februari 2024

Eten is heerlijk zoals altijd. Wel een puntje, ik had niet echt naan gekregen deze keer maar meer "roti". Naan hoort wat fluffier te zijn terwijl roti gewoon plat is. Misschien andere meel gebruikt?

Saima
23 februari 2024

Heerlijk authentiek

HVL
18 februari 2024

Altijd lekker, altijd snel bezorgd! Ook als we met n grote groep bestellen. Goed menu, veel keuze. Mijn persoonlijke favoriet voor 2 personen: Indian Summer curry en potato stuffed naan, maar als bijgerecht Smashed Samosa’s.

Anne
13 februari 2024

Heerlijk eten, goede kwaliteit. Ook de nieuwe curry bevalt goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelique en Roy
10 februari 2024

Als altijd weer HEERLIJK gegeten, ik weet niet hoe ze het doen maar het niveau in de keuken is hoog en het blijft hoog. De curry's waren zalig, de rijst uitmuntend en de lemon cakejes uit de kunst. Ik raad tegenwoordig iedereen die ik ken aan om bij Kisaan te bestellen of om er uit eten te gaan, dat kan ook namelijk. We verheugen ons al op de zomer vanwege het gezellige terras en de leuke lokale drankjes die ze schenken.

Bally Gill
7 februari 2024

Zoals altijd super lekker en altijd op tijd. Wat hebben weer genoten heerlijk!

RED
6 februari 2024
Sebastian
4 februari 2024

Delicious and fast as always, thanks!

Coumba
4 februari 2024

Fast delivery and delicious food, as always!

Erika
27 januari 2024

Heerlijk en vers, zoals altijd. Snelle bezorging

Marloes
26 januari 2024
Anne de Groot
24 januari 2024
Kitty
21 januari 2024

Delicious as always!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
17 januari 2024
Sawan
16 januari 2024

The kadhai paneer was not very good. The basic tomato onion paste was overpowering and no flavour of spice used. Naan was nice, but like my complain with other Indian restaurants, the bread is not really a naan bread (I just came back from India from vacation, so it is not a distant memory). Plus giving a small box of onion salad and coriander mint chutney (if financially viable) would be a great addition and a uniqueness to the rest of the place.

Mark
14 januari 2024

Zoals gewoonlijk weer heerlijk vers en smaakvol.

Lydia
13 januari 2024
Daniëlle
13 januari 2024

Zoals altijd smaakvol en vers!

Bianca
13 januari 2024
Jojanneke
11 januari 2024

Heerlijke curries en naan brood. Goede porties en snel bezorgd. Aanrader!

Jongerius
5 januari 2024

Vers gemaakt, altijd erg lekker, nooit minder dan topkwaliteit!

Ronja
4 januari 2024

Voor de zoveelste keer besteld bij Kisaan en ook vandaag was het weer super lekker! Het eten kwam warm en snel aan.

Lydia
30 december 2023
Seema Jewbali
28 december 2023
Esther
24 december 2023
nishal
22 december 2023

Echt Indiaas eten ook na het nuttigen van Kisaan maaltijden voel je je gewoon licht. kruiden goed op smaak presentatie top!

Claudia
22 december 2023

Altijd topkwaliteit hier! De gevulde naan en de Popeye-curry zijn favoriet!

LT
21 december 2023

Super! Het was op tijd, het was warm, het was lekker. De paneer en vegan kip zijn allebei echt ontzettend zacht, heerlijk. Bestel hier zeker nog eens

Kitty
15 december 2023
Red
5 december 2023
Antje
1 december 2023
Angelique Van Rijn
27 november 2023

Als altijd een heerlijke curry, goede rijst met groenten erbij. Je proeft dat alles wat je krijgt vers is. De vegan red velvet cake is zo onwijs lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

San
27 november 2023

Erg lekker eten echter als je het goed pittig wilt geef het dan als comment aan. @Kisaan, jullie hebben het dit keer perfect pittig gemaakt! Wij hebben genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
26 november 2023
Ellen
26 november 2023

Het was weer heerlijk, zoals altijd!

Carlotta Costa
20 november 2023

Their food is made with love and passion. I honestly love everything they delivered. Also, the staff is extremely friendly and available!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lydia
17 november 2023

Always good food and good service.

Antje
12 november 2023
Erika vd bent
12 november 2023

Snel geleverd, vers en heel erg lekker, zoals altijd. Bedankt

Anoniem
9 november 2023

Heerlijk!

Aleksandra
6 november 2023

Lekker gegeten.

Maria
5 november 2023

As always it’s super yummie and just can highly recommend it

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sara
5 november 2023

Very good food! you can taste that it has been prepared with much care.

Annet
4 november 2023

De door mij Maaltijd was van een goede kwaliteit: heel smaakvol en goed warm

.
2 november 2023

Consistent 👍

Tom
1 november 2023

Het was weer super!

Marianne Folkers
26 oktober 2023

We hebben heerlijk gegeten. Goede porties. En op tijd bezorgd.

SC
25 oktober 2023

Super!

LisAa
24 oktober 2023

The chickpea and spinach dishes were so delicious. Even the bread arrived warm and still soft. Thank you for the care you put into nourishing us.

Annick Meier
22 oktober 2023

Ik heb nu bijna alle gerechten geprobeerd, altijd lekker en super vriendelijke service. We zijn erg blij met deze deze buren in de Weimarstraat.

Andrea
22 oktober 2023
Sabrina
19 oktober 2023

Heerlijk eten, alles is even top, van de currys tot patato wedges, alles wat ik hier heb besteld is super!

Isabella
11 oktober 2023
Lydia
11 oktober 2023
ruggero
10 oktober 2023

super!

Antje
6 oktober 2023

As always: top quality! Top service!

Fleur
5 oktober 2023

Heerlijk!

Erika Vd bent
5 oktober 2023
Kim
4 oktober 2023
Sabrina
3 oktober 2023

Heerlijk eten en snelle bezorging.

M
3 oktober 2023

Heerlijk eten en heel snel bezorgd!

Wouter
21 september 2023