Bewertungen von Kisaan Restaurant & Patisserie Den Haag

Neue Beurteilungen

5.0
Wouter
21 September 2023
EsVe
21 September 2023
Antje
19 September 2023
A
14 September 2023

Heerlijk gegeten, de samosa’s zijn een echte aanrader. Ook de proteine en lentilicious curry waren ontzettend lekker.

Antje
13 September 2023
Irene
11 September 2023

De Indian Summer Curry was weer fantastisch! En de mensen daar zijn super 😊 Alleen had er wel wat meer rijst of groente bij de Vegetable Rice gemogen...

Antwort von Kisaan Restaurant & Patisserie

Dankjewel voor je review Irene! Jammer dat je deze ervaring hebt gehad met de Vegtable rice. We nemen je feedback mee!

Shashank
8 September 2023

I usually order samosa cholle and it's always freshly made with perfect level of spice. This dish is a must try.

Antje
8 September 2023
A
4 September 2023

Heerlijk gegeten. Veel keuze in vegetarische gerechten. Vriendelijke service.

A
30 August 2023

Het eten was heerlijk. Veel vegetarische keuzes. Wij bestellen hier graag. Vriendelijke service.

Erika
25 August 2023
MV
25 August 2023
Astrid
23 August 2023

De samosa was ontzettend lekker, die ga ik absoluut nog eens bestellen. Ook de Popeyes curry was heerlijk, de geur alleen al! Ik ga echt nog eens wat andere gerechten proberen bij Kisaan.

EstherVe
20 August 2023
Rodrigo
19 August 2023
Esther
14 August 2023

Was heerlijk! Zeker aanrader om te vermelden bij gerechten dat het pittig mag [als je tegen pittig eten kunt], want dan is het echt 10x lekkerder. Was helemaal top.

Fred
13 August 2023
CD
13 August 2023

Snel bezorging and lekker eten als altijd!

Ali Nowbakht
10 August 2023

Lekker vers en gezond.

Franka Konig
1 August 2023
EstherVe
26 Juli 2023

Eten was heerlijk en zo vers. Samosa is super lekker.

Daan
26 Juli 2023

Ben groot fan van jullie restaurant. Vroeg mij wel of jullie iets hebben veranderd aan recept van Popeyes curry. De laatste 2x dat we dit besteld hebben was de smaak wat vlakker en minder kruidig dat de vorige keren.

Gs
21 Juli 2023

Heerlijk eten en bezorging is altijd stipt! Genoten van mijn eten!

Bibi
20 Juli 2023

The quality of the food is superb and the customer service is even better!!! I had over for dinner some Indian friends and they absolutely loved it as well!!!

Tamara
13 Juli 2023

Altijd lekker eten! Al meerdere malen eten besteld đŸ‘đŸœ. Helaas wordt t niet bezorgd bij mij, maar heb t er voor over om t zelf op te halen ❀

Sabrina
12 Juli 2023

Het was echt heerlijk! Coconut heaven curry was amazing! Zo blij met dit heerlijke vegan eten was echt perfect.

EoI
11 Juli 2023
Fred
7 Juli 2023
Kevin
4 Juli 2023
Saba
1 Juli 2023

Super lekker eten

Eva
30 Juni 2023

Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel

MJ
24 Juni 2023

Samosa's & curry's zijn top zoals altijd! Maar helaas was de vernieuwde lemon cake een beetje teleurstellend. De textuur was niet prettig en het suikerniveau was helaas erg hoog! Ik vond het taartje van koningsdag dan zelf lekkerder qua experimentatie. (Maar stiekem mis ik ook de oude taartjes.) Mogelijk dat ik binnenkort de andere desserts kan uitproberen om eentje te vinden die ik nĂș beter vind!

Fred
19 Juni 2023

Gisteren voor het eerst besteld, wij waren blij verrast. Snel bezorgd door een vriendelijk persoon en het eten was top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Esther
16 Juni 2023

Super lieve bezorger en de nieuwe toetjes zijn heel lekker! Het eten was weer zoals vanouds heerlijk, en snel bezorgd!

Rob
11 Juni 2023

Too notch curry with top notch beers. Always delivered on time. The only restaurant/takeaway i recommend to friends. Consistent quality!!

Dirk
10 Juni 2023

Eten was verrukkelijk, groot fan

Lydia
6 Juni 2023
RT
5 Juni 2023

Great food, we love all the curries

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bastiaan
25 Mai 2023

Tasty, juicy, spicy and tender butter chicken. Love it

Winnie
19 Mai 2023

Altijd heerlijk bij Kisaan, en snelle en vriendelijke bezorging

Ketan
14 Mai 2023
Gurneet
9 Mai 2023

Een hele goede service en het eten is altijd heerlijk! Echt een aanrader!

Eden De Wit
8 Mai 2023
Naomi
5 Mai 2023

Lekkere taartjes, ze vielen goed in de smaak bij onze visite! En bezorging stipt op tijd :)

Freek
4 Mai 2023

er is een reden dan we hier blijven bestellen :)

Bas Maassen
28 April 2023

erg lekker!

Esther
27 April 2023

Zoals altijd heel lekker! Het is wel altijd wat aan de zoute kant voor mij, maar het eten is kwalitatief erg goed, de bezorging is stipt en heel aardig, de keuze aan eten is fijn en betaalbaar, en omdat het standaard vegan is hoef ik me nooit zorgen te maken over mijn lactose intolerantie. Ben benieuwd naar de nieuwe desserts!

Lara
25 April 2023

Heerlijk zoals altijd ! Deze maaltijden zijn perfect voor bezorging en het vriendelijke personeel zorgt altijd voor een positieve ervaring. Ook geschikt voor mensen met allergieën

Tim
23 April 2023

Altijd verrukkelijk!

Emily
14 April 2023

Zoals altijd heerlijk gegeten! Snelle bezorging en een lekkere lemon cake gratis erbij. Wat mij betreft de lekkerste vegan curry in Den Haag!

S.S.
12 April 2023

Love it!!

Maya
9 April 2023

Wat hebben wij heerlijk gegeten. De curries zijn echt om je vingers bij op te eten. De eerste keer dat we hier hebben besteld, maar zeer zeker niet de laatste keer. Vergeet vooral niet een taartje te bestellen als toetje ze zijn echt heerlijk.

Ketan Deokar
2 April 2023
Maaike
31 MĂ€rz 2023

Smaakvolle kruidige curries, klantvriendelijk, snel besteld en opgehaald. Fijn is dat je zelf extra's bij de curry kan toevoegen, zoals paneer of tofu.

Isa
23 MĂ€rz 2023

Het was weer heerlijk!

steph
14 MĂ€rz 2023

Altijd de beste service, snelle bezorging en heerlijk (vegan) eten!!!

Ketan
9 MĂ€rz 2023
Ketan
8 MĂ€rz 2023
Jeaneaux
5 MĂ€rz 2023

Wauw, wat een heerlijke eten Elke hap is volop genieten met smaak. Adembenemend. Dit is de beste Vegan Restaurant tot nu toe.Daar is geen twijfel over mogelijk

Ketan Deokar
3 MĂ€rz 2023
Kevin
3 MĂ€rz 2023

Perfect!

Roos
27 Februar 2023

Eten was zoals gewoon erg lekker! Helaas wel 3 sterren vanwege de manier waarop er op mijn notitie werd gereageerd en met mijn eten is omgegaan. Ik was een trouwe klant van hun bezorgservice. Ongeacht mijn laatste 2 ervaringen hebben ze wel degelijk super lekkere curries en patisserie en ik zou nog steeds iedere vegan en vegetariër aanraden hier eens te gaan eten of bestellen! Vanwege het ontbreken van iets bij de laatste bestelling had ik in de notitie vriendelijk verzocht om het dit keer niet te vergeten. De kwaliteit van hun eten is gewoon te goed om na een enkel foutje niet meer te bestellen. Om teleurstelling te voorkomen dus gister met die notitie erbij, dacht ik. Een vrouwelijke medewerker belde, terwijl ze middenin oorverdovende herrie stond met de vroeg ze wat ik bedoelde met de notitie en klonk nogal beledigd of geïrriteerd. Ik was gewend van Kisaan dat ze erg vriendelijk en attent zijn. Altijd een persoonlijke berichtje op de bestelling en zelfs af en toe een lekkernij van

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

D
23 Februar 2023
Corné
20 Februar 2023
Stefano Ciampichetti
19 Februar 2023

Heerlijke aanwinst voor Den Haag! Geen vette benden, maar puur en smaakvol!

Stefano Ciampichetti
15 Februar 2023
Andy
14 Februar 2023

Heerlijk gegeten goed gekruid. De taartjes zijn ook echte aanraders

Reinier
12 Februar 2023

Heerlijk eten van goede kwaliteit, zeer sympathieke medewerkers. Extra drankje bij de bestelling, op tijd en warm. Top, aanrader dus !!!!!

Karin
6 Februar 2023

Iedere keer heerlijk eten. Zo smaakvol! En super goede en vriendelijke service. De bezorging ook steeds weer erg goed. Mijn favoriete restaurant op dit moment!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Iris
6 Februar 2023

Het was weer heerlijk, echt hele lekkere gerechten Ă©n snel bezorgd.

Pooja
30 Januar 2023

V nice good esp the samosas and fried rice . Curries are mild and not overcooked that’s what I like the most ..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Japke
26 Januar 2023

Super aardige medewerks, super snel en belangrijkste; super lekker!

Jojanneke
23 Januar 2023
Jeannette
16 Januar 2023

Was weer heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A. Rietveld
15 Januar 2023

Heerlijk. Indiase eten en patisserie allebei heel goed.

Daniel
14 Januar 2023

Heerlijk gegeten, top curry en heerlijk naan brood!! Snel af te halen en binnen ziet het er ook leuk uit. Een goede aanwinst voor de Weimarstraat.

Sabrina
14 Januar 2023

Heerlijk! Coconut heaven curry geprobeerd, echt perfect! En volledig vegan, echt geweldig. Choclate mousse cake erbij, echt een feest! Dank jullie wel!

Kevin
12 Januar 2023

Great quality food and always on time!

anoniem
8 Januar 2023
Marjolijn
7 Januar 2023
Ramon Haricharan
2 Januar 2023

Heerlijk eten en snelle bezorging, eten was warm. ook nog een gratis drankje gekregen.. top restaurant! Ramon

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

MJ
30 Dezember 2022

Had de bezorging gepland, het was precies een minuut eerder! Top bezorging, eten was fantastisch, blij om trouwe klant te zijn. (:

Steph
26 Dezember 2022

Wij bestellen vaak en graag bij Kisaan! Het eten is altijd top en de taartjes zijn heerlijk!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

B E
25 Dezember 2022
Aarti
25 Dezember 2022
Karel
23 Dezember 2022

Heerlijk en veel vegan opties! Dat smaakt naar meer.

Rowanne
20 Dezember 2022
Fieke
18 Dezember 2022

Curry en naan zeer goed van smaak! Rijst zelf gekookt, anders werd het wel prijzig. Aan 1 naan en 2 curry's heb je dan vervolgens ruim voldoende voor 2 personen

Andries
14 Dezember 2022

Allerbeste Indiase eten wat er bestaat! Samosa cholle en de spinaziecurry zijn mijn favoriet. Als je die combineert met de spiced rice en de garlic naan dan weet je niet wat je overkomt!

Boris
1 Dezember 2022
Nikki
27 November 2022

Heerlijk gegeten! De nieuwe curry is een aanrader naast de altijd zo smaakvolle samosa cholle!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

L.
25 November 2022
Aarti Bholasing
23 November 2022
Mark
14 November 2022

Altijd lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marthe
12 November 2022

Loved the food! We had the Indian summer curry with spiced rice which were both very nice. 1 portion was enough for the two of us, especially because we also ordered 2 naans and samosa's as appetizer. The cake was delicious too. It was just a bit much for us, so we have some for tomorrow :)

Rowanne
8 November 2022

Altijd heerlijk eten, goed gekruid, lekker romig en vegan. Ik ben fan!

Mischa
6 November 2022
Robin van Aggele
6 November 2022

Goed op smaak en warm afgeleverd. Een aanrader!

Marjolijn
6 November 2022
Alex
5 November 2022

Really the best restaurant in The Hague. The food never disappoints and always does such a good job with flavors. The delivery was very fast and friendly. I really can’t recommend this place enough

Anoniem
27 Oktober 2022
C
26 Oktober 2022

Geweldige plek, we hebben denk ik al 10x hier besteld omdat het lekker is en ook gezond!

Laura
20 Oktober 2022
Mag
19 Oktober 2022

Heerlijk eten en vriendelijke service. Een kleine tip geef nog wat meer opties voor gerechten.

Barbara
18 Oktober 2022

Lovely people and very delicious food!

Mischa
16 Oktober 2022

Heerlijk! De taarten zijn verrukkelijk

Emilie
16 Oktober 2022

It has been a while that I ordered here. But again the food was really nice and flavourful. Also the service is good. I ordered a takeout and they called me to let me know that the order was earlier done than the actual time!

Martijn Siepelinga
15 Oktober 2022
B . E.
14 Oktober 2022
C. Haak
12 Oktober 2022

Heerlijke curry!

Sharda
9 Oktober 2022

Bezorger was mijn drinken vergeten en is het komen brengen, wat niet had gehoeven omdat ik geen actie had ondernomen.

Rob
8 Oktober 2022

Great Indian food. The best takeaway in the Hague. Arrives warm and fresh. As a brit I've found it hard to find a good Indian restaurant in the Hague. Finally the takeaway of choice. Vegan and meat eater options, suites the whole family. The samosa's are chunky pies of joy. Highly recommended. The cakes are also amazing, something you rarely see. Hits every taste bud. Worth the money spent on a takeaway . finally!

Margreet
1 Oktober 2022

Het was heerlijk! Ruime porties, lekker van smaak.

Claudia
16 September 2022

I absolutely love this food! 😍

Ronja
15 September 2022

Ik heb nu al een aantal keer bij Kisaan besteld en het is iedere keer weer super lekker. Alles is vers, niet te zout en niet teveel olie. Iedere keer weer ben ik verrast hoe smaakvol alles is. Kan het niet genoeg aanraden! Vooral de cakes zijn echt een aanrader. Ik had niet gedacht dat ik als vegan ooit nog zo'n lekkere cake zou kunnen eten!

Lise Lore
15 September 2022

Exquisite dishes and lovely service. Thank you!

Pieter
15 September 2022

Aardige mensen en goed en meer dan genoeg eten!

Rob
27 August 2022

Really nice . Finally a decent Indian restaurant in the Hague !

Laura
16 August 2022
Natasja
13 August 2022

Heerlijk kwaliteit eten!! Geweldige service en zeer vriendelijk personeel. Echt een aanrader en voor herhaling vatbaar. Vooral de vegan chocola en tropical desserts!

MP
1 August 2022

We love ordering from Kisaan! The food is always amazing, no matter what you order, it will be delicious (highly recommend the samosas)! The service is also outstanding each and every time. Very happy to have this great little spot in our neighbourhood!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Laura
31 Juli 2022

Great food and service!

Jay
11 Juli 2022

Voor de tweede keer besteld en het was net heerlijk! Ga zo door!

Irene
10 Juli 2022

De gele rijst en de summer curry waren heel lekker! En altijd fijn om kadootjes (gebakje en frisdrank) te krijgen.

R
9 Juli 2022

delicious!

J
7 Juli 2022
Sawan
5 Juli 2022

Generation portions, warm food, timely delivery. Great job and loved the packaging. Thank you for the small piece of cake. Stuffed naan and rice were awesome. However, the work on butter chicken/paneer/tofu is needed. It was very sour and just tasted tomatoes. Quite sour to be honest. As I pride myself of having tasted the authentic butter chicken in the Moti Mahal restaurant, the place famous for it, the curry lacked the essential spices to balance the taste. Same with the chutney sprinkled over samosa cholley. Very sour. The dish itself was nice. Thank you for the food. With some work, you can definitely give the established restaurants a stiff competition.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jakob Laegdsmand
4 Juli 2022

Onwijs lekkere curry’s en de samosa cholle is overheerlijk!

Radjen
1 Juli 2022

Afgelopen dinsdag eindelijk (voor het eerst) kennis gemaakt. Contact: Eerst telefonisch contact gezocht ivm dieet wensen/ allergieĂ«n en daarna online besteld. Werd er kort daarna vriendelijk teruggebeld om te vragen of ik de bestelling eerder wenste op te halen. Daarnaast was een bestelde lekkernij reeds uitverkocht.. maar dat zou in de winkel wel opgelost worden. Winkel: Nieuw, netjes en modern.. Bestelling (het belangrijkste 😋): 1 Voldoende in kwantiteit 2 De gerechten waren van goede kwaliteit en smaakten heel goed. (De mondelinge waarschuwing over te pittig kan ik wel plaatsen.. maar was voor ons niet tĂš.) 3 Netjes verpakt en makkelijk mee te nemen 4 Oplossing van gebakje werd ruimschoots gecompenseerd Al met al.. ik zal er niet al te lang weer langskomen.

Sarah
28 Juni 2022
anne marie scheffel
27 Juni 2022

Ongekend goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bianca Kasteele
12 Juni 2022

Heerlijk! Wat smullen zeg! En zoveel vegan opties. We wonen nu in Zoetermeer naar we gaan vaak langskomen in inslaan, invriezen kan prima toch?

Stephanie
11 Juni 2022

Zoals altijd op tijd en super lekkere vegan gebak!!! Wij genieten niet alleen van het gebak maar ook van het vegan eten. Valt nooit tegen!! Dank jullie wel!

Ballie
6 Juni 2022

De beste vegan restaurant tot nu toe! Erg goeie service and porties. Echt heerlijk gegeten :)